emmakjorning

Brunch

Dagens brunch bestod utav en toast, scrambled eggs, lite tomat samt ett glas apelsin juice. Gott och enkelt!

Benefit Hoola Bronzer

Benefits Hoola bronzer är en otroligt hypad produkt när det kommer till skönhetsvärlden. Jag har själv velat testa den jätte länge och i förra veckan blev det äntligen mitt. Jag hade höga förväntningar på produkten då jag hört många tala gott om den. Jag kan säga att den verkligen levde upp till det!! Det är verkligen fantastiskt bra. En dålig sak är dock att det är ganska dyrt då det kostar hela 305 kronor. Men i efterhand, efter att ha testat produkten så får jag nog faktiskt säga att jag inte ångrar en krona!

Bikini

Fick hem denna superfina bikinin i posten tidigare i veckan, i samband med ett samarbete. Jag tycker den är otroligt somrig och fin. Nu är det bara solen som fattas. För att komma till hemsidan där bikinin kommer ifrån klickar ni här!

Tillbaka

Jag tänkte bara börja med att säga att jag är tillbaka igen efter ännu en kort paus. Har inte haft lust att blogga men har nu känt att jag vill komma igång igen, på rikitgt denna gången. Jag kan inte lova att det inte blir fler pauser men jag kan åtminståne lova att jag inte kommer ta paus utan att skriva ut att jag faktiskt kommer göra det. I eftermiddag kommer bloggen vara igång som vanligt igen, håll utkik!

Stockholm

Jag ber om ursäkt för att bloggen legat nere i under ungefär en veckas tid nu. Hade skolavslutning i fredags och innan dess har det varit otroligt mycket att göra och dagarna efter har jag behövt vila upp mig samt haft annat för mig. I tisdags förra veckan åkte klassen i alla fall på en klassresa till huvudstaden. Det var verkligen hur trevligt som helst, alltid lika kul att hitta på saker tillsammans med klassen. Tog en hel del bilder där uppe och tänkte visa några av dem för er nedan, ha en bra måndag!

 

Last one

Känslan av att detta är den sista måndagen denna termin är obeskrivlig. Att efter en skön helg vakna upp och inte känna stress över att skynda sig upp till skola. Ingen mer söndags ångest, check!

 

TRIWA

Fick hem denna ursnygga klocka för ett tag sedan i samband med ett samarbete med det svenska klockföretaget Triwa. Klockan är i rosé guld och har en stilrent urtavla. Klockor är helt klart min favorit accesoar därför passar denna klockan mig perfekt då jag har en förkärlek til roséguld. Ni finner klockan här