emmakjorning

Flower power

Passade på att knäppa av några bilder igårkväll då det var ett så himla fint kvällsljus. Har verkligen saknar sommarkvällarna och dess fina foto-ljus. 

Polly goes banana

Prövade för ett tag sedan den nya Polly smaken. Älskar den röda Polly påsen med endast mjölkchoklad runt om. Lillasyster köpte hem dessa för några dagar sedan och tänkte, varför inte smaka. Smakerna är bubblegum, popcorn och banan. Popcorns smaken var okej, banan smaken påminde om sånt bananlack man fick hos tandläkaren när man var yngre och bubblegum smakade bara konstgjort. Med andra ord var det ingen höjdare, stor diss!

Student

Som jag skrev igår skulle jag på studentfirande på igårkväll. Detta året var det fina Marias tur att springa ut i en vit mössa och ut i det verkliga vuxenlivet. Önskar henne all lycka. Det bjöds på massor utav god mat och dryck. Träffade många släktingar och jag hade även min kära pojkvän som sällskap. En super trevlig kväll med andra ord!

 

Glitter

Igår åkte jag till stan för att kolla på lite grejer. Bla. dessa skorna som (äntligen!!) blev mina. Tycker de är så fina men samtidigt kanske inte värda 800-900 kronor som de kostar på vissa ställen. Jag fick dem för ett högst överkomligt pris och är super nöjd! Fick även två par solisar och ett par svarta jeans med mig hem. Tänke inte att det var speciellt intressanta att lägga upp bild på men de är möjligt att det kommer vid ett senare tillfälle.

Hade bara en lektion i skolan idag vilket passade bra då jag om ett litet tag ska iväg på student. Är aningen stressad nu och ska fixa det sista. Ha en härlig onsdag!

Simple

Fick med mig denna super sköna och enkla klänningen från stan i förra veckan. Den blev min för 199 kronor på bikbok. Helt förälskad.