emmakjorning

Första advent

 

Idag är det alltså (redan) första advent. Tiden går så himla fort. Imorgon är det den första december vilket innebär julkalender, choklad kalender och att vi är inne i december månad. Hur galet? Även om årets julkalender verkar sådär utav vad jag sett på förhandstitten så ska det ändå bli mysigt att se på den. Det är tradition och jag längtar tills imorgon bitti. 

x2

 

Brukar inte lägga upp så mycket bilder på mig själv här på bloggen men här har ni två stycken. Som ni kanske ser har jag ingen maskara på bilderna och det beror på att jag helt enkelt ska försöka låta bli att använda det ett tag och se hur mina fransar blir. Jag känner att de blivit "slitna" av allt maskara användande. Jag brukade ha långa mörka fransar men nu har de blivit mycket kortare och när jag väl använder maskara spretar fransarna åt olika håll, lägger sig konstigt och det blir helt enkelt inte snyggt. Jag hoppas på att mina fransar kan återhämta sig lite under ett tag så får jag se om det blir någon skillnad. 

Yesterdays dinner

 

Som jag tidigare nämnt har jag blivit väldigt intresserad av matlagning och bakning. Igår fick jag lust att göra middag åt familjen. Igår blandade jag ihop en grönsakswook som jag först brynte på järnet och sedan tillagade i ugnen, stekte kycklingfilé i små bitar, samt tillagade nudlar från fitnessguru som dessutom är kalorifria. Ni hittar nudlarna här! Toppade det hela med färsk sallad, med ruccola, fetaost och pinjenötter samt en creme fraiche med smak av soltorkade tomater och fetaost. Middagen blev mycket god!

Tillbaka

Som ni har märkt har jag inte gjort några inlägg på någon vecka nu. Anledningen är väldigt enkel och det är helt enkelt att tiden inte funnits där. Jag går sista året i gymnasiet så skolan och all dess plugg bokstavligen äter upp min tid. Sedan pluggar jag till körkort, vill hinna umgås med personer i min närhet och har lite små jobb då och då. Dygnets tjugofyra timmar räcker inte alltid till. Men det har kliat så himla mycket i fingrarna till att börja blogga igen, har saknat det väldigt mycket. Jag tänkte försöka blogga så ofta jag kan, jag kan inte utlova någon regelbunden uppdatering men jag ska försöka att skriva lite då och då. Jag tänkte även ha en julkalender i december månad, där jag varje dag lägger ut ett inlägg som är en lucka i kalendern fram till julafton. Där tänkte jag bla. dela med mig av min önskelista, julklappstips, recept på julgodis, julpyssel med mera. Hur låter det? Jag ser i alla fall fram emot det"

Pink & glitter

Gjorde mina naglar igår och såhär blev resultatet. Det var förstagången jag testade ha med lite glitter på den övre delen utav nageln och jag blev faktiskt jätte nöjd!

Wanties

 

1. .Chocolate Bar Palette - Too Faced

2. Mary-Lou Manizer från The Balm

3. Sweetheart Blush i Candy Glow från Too Faced

4 Lip pencil - MAC Cosmetics

Sportswear

 

På bilden ovanför ser ni några träningskläder samt en yogamatta som gärna får får flytta hem till mig. Älskar färgerna och skulle inte ha något emot att bära dessa på gymmet. Har fått en cruch på träningskläder nu när jag kommit igång med träningen ordentligt.