emmakjorning

Nighty

Har kikat runt lite på en ny pyjamas. Gärna en långärmad ny till vintern. Har spanat in denna super söta ifrån H&M. Även ett par söta mystofflor därifrån. Blir alltid otroligt frusen om fötterna under vinterhalvåret, de skulle därför passa bra med ett par söta inneskor. 

Middag

Ikväll var det jag som stod för middagen. Det serverades kryddigt marinerade kycklingfileér med potatissallad. I potatissalladen fanns bla. äpple, kapris, gullök, kryddor och turkisk yoghurt. Alla verkade gilla det förutom lillsyster som inte tyckte att löken var någon vidare hit!

Raspberry smoothie

Jag älskar verkligen smoothies, Idag fick det bli favoriten, hallon & banan. Den är verkligen super enkel att göra!

Vad du behöver: 
Frysta hallon
1 banan
Yoghurt (valfri smak)
Mjölk

Topping: 
Kokos
Solrosfrön
Hallon

Du börjar med att hälla i en valfri mängd med hallon, delar sedan en banan och lägger i den tillsammans med hallonen. Därefter häller du i yoghurt, även den i den mängd du känner för. Sedan väljer jag att hälla i lite mjölk för att smoothien inte ska bli allt för tjock. Då kan det bli svårt om man dricker den med sugrör. 
Därefter valde jag att toppa smoothien med kokos, solrosfrön samt små hallonbitar. Detta mest för ögats skull!

Black Lace

Tycker det är apsnyggt med en enkel tisha kombinerat med några simpla detaljer samt en spetsbh under som gärna får synas litegrann. Vrålsnyggt enligt mig!

Feel good

Efter dryga två veckors tid med gymmande, powerwalks, hemma träning och nyttigare val av mat känner jag redan stor skillnad. Jag har inte varit lika trött, känt mig allmänt piggare i kroppen. Det känns som att det inre redan mår bättre och jag längtar efter att få se resultat även på det yttre. 

Igår fokuserade jag mycket på armar.och idag säger träningsvärken sitt. Även om det smärtar så känns det så himla bra. Då vet jag att jag är påväg framåt och det gör mig bara ännu mera pepp på kommande gympass samt resultat. No pain, no gain.