emmakjorning

Statement

Fick hem två par örängen i brevlådan härom dagen. Dessa var mina favoriter. Tycker det är så fint med statement örhängen. Det är inte något jag brukar bära men när man väl gör det känner man sig lite extra fin. Ni hittar örhängena här

Spring interior

 

Jag är en sådan person som älskar förnyelse när det gäller mitt rum. Det kvittar hur ofta jag möblerar om, piffar till det osv. Jag känner ofta rätt fort att jag vill göra om igen efter kort tid. Inte för att jag inte är nöjd utan bara för att jag tycker det är kul med just inredning och dekorationer, Just nu känner jag att jag vill få in en mer vårig känsla på rummet och funderar på att skaffa lite ljusare kuddar, kanske någon filt samt ljuset som ni ser på bilden ovan. Det kommer från Voluspa och jag har luktat på det ett flertal gånger och tycker det luktar så fräscht och vårigt. Vi får se vad det blir av det hela. 

++

 

Två bilder från dagens val av klocka. Som många säkert redan vet så är jag galen i klockor och äger säkert över tio stycken, haha! Men tycker att det är så snyggt och piffar lätt upp en tråkig outfit. 

x 3

 

 

Kollade runt lite bland Nellys toppsäljare och valde ut tre av mina favoriter som jag tänkte dela med mig av till er. Ni hittar alla Nellys toppsäljare HÄR, produkterna på bilden länkar jag till nedan. 

 

1. HÄR          2. HÄR          3. HÄR

 

 

Happy Plugs

Fick hem ett paket förra veckan från Happy Plugs. I paketet fanns ett par hörlurar och en laddningskabel. Har produkter från dem sedan innan och jag älskar deras hörlurar, de är så bra!! Hörlurarna hittar ni HÄR och kabeln HÄR