emmakjorning

Mysfika

 

Mötte upp en av mina äldsta barndomsvänner igår som äntligen befann sig nere i skåne. Hon bor tyvärr högre upp i landet nu under gymnasiet. Vi tog i alla fall tåget in till Malmö för en promenad i solen, massor av prat och en lång ficka fyllt med ännu mer snack på Espresso House. Därefter gick vi och kollade lite i affärer. Känns så tråkigt att man inte kan ses ofta men samtidigt blir det också extra kul när vi väl ses!

NYX

Igår när jag kom hem låg det ett paket i brevlådan. Gissa vem som blev glad? Jag är som ett barn på julafton så fort där kommer något i posten som är till mig, haha! I paketet låg några super fina produkter från NYX Cosmetics. Ni finner produkterna HÄR. Bilderna på läppstiftet är inte helt rättvisa färgmässigt. Skulle säga att det är en mer mörk nude/lila/brun färg. Alla produkterna föll mig helt i smaken och jag har redan provat både läppstiftet och ögonskuggspaletten, så fina färger!!

 

Strawberry Cheesecake

 

Var med mamma och handlade i förmiddags och hittade denna. Har inte sett den förut, antar att den är ganska ny. Kände mig nästan tvungen att smaka. Den var helt okej. Aningen för söt. Och jag som egentligen älskar ALLT med socker, haha! Men denna var lite väl söt, men annars god. 

Beslutsångest

Är i behov av ett par nya vårskor och har spanat runt på lite olika sidor och hittade till slut dessa. Är dock kluven över vilka jag ska välja? Ni finner dem på nelly för 299 kronor. 

 

Black heels

Klickade hem ett par nya klackar härrom veckan. Hade spanat in dem ett tag och tyckte att de var så snygga men fortfarande enkla. Hade inte läst hur höga de va när jag beställde dem utan först när jag fick hem dem slog det mig att de såg väldigt höga ut. Trots deras höjd så var de inte så svåra att gå i. Jag har väldigt smala fötter och läste att de var stora i storleken och att det nog var bäst om jag tog en 37 då jag i vanliga fall har 38. De satt perfekt och jag är verkligen nöjd.