emmakjorning

DESENIO


I ett samarbete med Desenio fick jag hem några super snygg posters! Tycker det är så  himla fint och enkelt att piffa upp rummet med några snygga illustrationer. Nagellacket och läppstiftet tänkte jag sätta upp ovanför mitt sminkbord. Prada tänkte jag sätta på någon lite större vägg yta. Fick även två andra posters, en världskarta och ett litet citat. Tänkte att jag kunde visa lite fler bilder på allt när jag ramat in det.

Ni hittar Desenios hemsida HÄR och deras instagram HÄR!

TWO


Två från i onsdags.

Har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna men jag har helt enkelt haft fullt upp med annat. I onsdags var jag med några i klassen inne och käkade i stan. Sedan åkte jag och två tjejkompisar vidare för att utretta lite ärenden. Jag fick bla. med mig något mycket (!!) efterlängtat hem. Tänkte visa det i ett senare inlägg!

THROWBACK BRYSSEL

 

Var i på klassresa i bryssel för några veckor sedan och har helt glömt bort att visa bilderna jag tog där. Tänkte jag kunde lägga upp tre härliga bilder på den goda mat vi åt där!

LOKA LIKES CANDY

Ni har väl inte missat att loka släppt tre nya smaker under namnet "Loka likes candy". Är sååå sugen på att testa dem! Har letat överallt men hittar dem verkligen ingenstans. Jag är i alla fall mest spänd på smaken Hallon Lakrits Skalle. Får fortsätta leta efter dem helt enkelt! Har ni smakat dem?