emmakjorning

Atelje Epifor

Jag brinner för inredning och tycker det är jätte roligt att pyssla med olika detaljer på rummet etc. I ett samarbete med en tjej som heter Emma Carlgren fick jag hem några super snygga posters. Hon illustrerar jätte fina motiv i många olika varianter. Ni hittar hennes hemsida här samt hennes instagram här

Wantie

Jag har länge kikat på dessa mobilskalen, tycker de är så himla fina! Har nästan bestämt mig för att köpa ett men vet inte vilken färg jag ska välja. Tycker det ljusa är så vårigt och fint men tror samtidigt det är bättre att ta det svarta då det inte blir smutsigt lika lätt. Vi får se vad de blir helt enkelt. 

TO DIE FOR


Ni har väl inte missat todiefors nya bikini kollektion? Jag tycker att dem är ursnygga! Jag älskar även färgerna, min absoluta faborit är nog den ltie mörkare rosa. Som några av er kanske redan vet så har jag ett konto på instagram som heter @inspo4all där jag dagligen publicerar inspirations bilder. Todiefor tog kontakt med mig angående ett samarbete och gav mig en kod som ger er fri frakt, världen över! Koden är "INSPO4ALL". 

Ni hittar bikinisarna HÄR!

Friday

 

Var ute med pappi i skogen en runda idag för att få lite frisk luft samt rensa tankarna. Välbehövligt och super mysigt. Vi tog med våra kameror och tog några bilder, tänke lägga upp några lite senare. Måste även tipsa om drickyoghurten ovan. Brukar vara lite kräsen när det gäller just drickyoghurtar men denna var riktigt god, tummen upp!!

Favoriten

 

Storfavoriten just nu. Är helt kär i detta choklad. Men hittar det inte i 200 gram någon stans? Marabou verrkar ha slutat med det vilket är jätte tråkigt. 

+++

 

Jag saknar solen och värmen så otroligt mycket. Allt känns så mycket tyngre och tråkigare när det är kallt, blåsigt och regnar var, varannan dag. Våren får gärna komma igång på riktigt snart, det är trots allt snart April. Bjuder på några somriga bilder från förra sommaren.