emmakjorning

AUTUMN

 

Publicerar några bilder jag tog när jag var ute i skogen med min pappa och syster i veckan. Jag är överlag inte ett fan av hösten, just för att den mestadels är grå och tråkig. Men när det är soligt och färgglada löv kan jag inte låta bli att tycka att det är rätt fint!

TIPS

 

Jag har tipsat om rätt mycket smink under den senaste tiden. Och om man nu använder sig utav mycket smink krävs det att man tar hand om sin hy. Därför tänkte jag tipsa om något som är så himla enkelt och perfekt nu inför vintern när ansiktet har en tendens av att bli torr pga. kylan. Jag brukar använda mig utav produkterna på bilden ovanför.  Den vita applicerar jag i hela ansiktet en liten stund innan jag ska sminka mig. Detta gör att huden blir återfuktad och sminket lägger sig mycket jämnare och snyggare när man applicerar det. Är det en dag då jag inte sminkar mig brukar jag endast använda krämen på de partier i ansiktet som jag är torr på, vilket i mitt fall brukar vara runt näsan och lite andra små partier. Detta gör att huden mår mycket bättre och minskar risken för att sminket lägger sig fult och ser torrt ut när man väl använder smink. Den blå krämen använder jag innan jag ska sova. Efter att jag tvättat bort smink, borstat tänder och gjort mig i ordning applicerar jag oftast krämen i hela ansiktet, eller på specifika partier som jag tycker behöver återfuktas. Jag har kommit på att man kan ta en sminkborste (rengjord från smink såklart) för att applicera krämen i ansiktet. Det är så himla enkelt men gör så mycket för huden, stort tips!!

FAVORITER

 

1. HÄR     2. HÄR     3. HÄR     4. HÄR     5. HÄR     6. HÄR

Ovanför har jag länkat några av mina absoluta favorit sminkprodukter. Vissa av produkterna använder jag varje gång jag sminkar mig, tycker om de så mycket! Ett tips är att Lyko just nu har 10% på beautyblenders, ni hittar länk till den på nummer sex. Något jag verkligen rekommenderar!

NEW MAKEUP

 

Ovanför ser ni lite nytt på makeup-fronten. Är totalförälskad i alla dessa produkter, SÅ värt varenda krona. Anastasia Dipbrow Pomaden är i färgen Taupe och M.A,C läppstiftet är i färgen Brave.