emmakjorning

BLACK DRESS

 

Fick hem denna superfina och enkla klänning från Sheinside för någon vecka sedan. Tycker verkligen om den sååå mycket!! Jätteskön kvalitet, bra i storleken och perfekt nu till hösten då den har en liten polokrage. Kan tänka mig matcha denna med ett par leggins och ett par snygga boots. Ni hittar klänningen HÄR!

CONCEALER

 

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag velat testa på H&Ms nya smink. De har fått ny design, ett bredare sortiment samt lite andra priser. Jag har länge spanat efter en concealer att ha till att highlighta ansiktet mer än att täcka. Jag är väldigt ljus i hyn och har därför svårt att hitta en concealer som ska vara ännu ljusare än mig. Men H&M hade en ny concealer som heter Cover-up Concealer (översta bilden) i en färg faktiskt passade mig. Färgen heter Alabatser och är den allra ljusaste nyansen. Jag tyckte verkligen om denna. Bra konsistens, täcker lagom mycket och ljusar upp bra. Håller även hela dagen. 

Sedan prövade jag även deras Radiant Concealer Pen. Denna ville jag testa mest för att det var en sådan penna där man klickar upp produkten. Denna tog jag i färgen Ivory som var den ljusaste nyansen på denna sorten. Tyvärr tyckte jag att den var lite mörk och dessutom tyckte jag inte om konsistensen. Den torkade väligt fort efter att man applicerat den, vilket gjorde att den var svår att arbeta med. Så om jag får välja att tipsa om en av dom så skulle det heltklart vara den översta!

SIMPLE GREY

Fick hem denna super sköna klänning från Romwe för någon vecka sedan. Materialet är verkligen super mjukt! Jag tog storlek M vilket var lite stort för mig men den funkar absolut! Ni hittar klänningen HÄR!

H&M NEWS

Som dom flesta av er säkert redan vet så har H&M släppt en ny sminkkollektion. Jag har inte hunnit köpa någonting därifrån än men är verkligen sugen på att testa ett par grejer. Jag har kikat lite på concealern samt läppennan och är faktiskt väldigt sugen på att köpa något, vi får väl se! Det hade varit skönt att bara klicka hem det från deras hemsida men sminket verkar vara väldigt populärt så det mästa är tråkigt nog slut!

KRISSKROSS

I ett samarbete med JFR fick jag hem några produkter, bland annat denna coola väska. Inte riktigt min stil egentligen men tyckte faktiskt att denna var snygg! Svartvitt mönster med bruna skinndetaljer. Jag hittar tyvärr inte exakt denna väskan på hemsidan men ni hittar en i princip likadan fast med svarta skinndetaljer HÄR
Jag tänkte visa upp resten av produkterna i ett senare inlägg!

Upp