emmakjorning

LACE STRAP BODY

 

   HÄR                                                                      HÄR

  

Som ni säkert redan vet har Lisa Olsson skapat en kollektion tillammans med NLY TREND. Där var flera superfina plagg men detta är helt klart en av mina absoluta favoriter. Vill så gärna klicka hem båda två. Svart slår aldrig fel och den puderrosa är så himla söt!!

A SIMPLE HEART

 

Har helt glömt bort att visa detta superfina armband som jag fick hem från SNÖ of Sweden i samband med alla hjärtans dag. Blev glatt överraskad när detta kom hem i brevlådan och blev ännu gladare när jag såg vad som låg i. Så himla stilrent och enkelt. Och jag som älskar silver!! Vill ni klicka hem ett likadant hittar ni det HÄR.
 Stort tack till er på SNÖ of Sweden för denna söta lilla suprise, verkligen uppskattat!

BOMBER JACKETS

HÄR                    HÄR                    HÄR

 

Jag har verkligen fastnat för bomberjackor den senaste tiden. Tycker de är så himla snyggt och ser även otroligt skönt ut! I skrivande stund är faktiskt två stycken påväg hem till mig, dock inte någon av de ovan utan två andra. Längtar till jag får hem mina. Kommer givetvis visa upp de här på bloggen!

TRENCHCOAT

Fick hem denna fina trenchcoat från Shein för ett tag sedan. Blev faktiskt glatt överraskad. Tycker den verkar vara i bra kvalitet och är fint sydd. Jag tog storlek S i min, jag kunde nog till och med gått ner till en XS. Dock är den rätt tunn så den kommer nog komma till mer användning till våren/sommaren. Ni hittar den HÄR.

 

I samarbete med Sheinside. 

SNABB NYTTIG LUNCH

Jag försöker verkligen att äta nyttigare och bättre. Mycket frukt och grönsaker och betydligt mindre socker. Man kan känna skillnaden väldigt fort på att man mår bättre om man äter bättre. Äter man socker och onyttigt mår man därefter. Jag känner mig fräschare och piggare när jag får i mig någonting nyttigt till lunch. Idag slängde jag ihop en sallad på lite saker vi hade hemma. Isbergssallad, avokado, färska champinjoner, paprika och toppade det hela med några brödkrutonger och en dressing. Gjorde även en sås vid sidan om på crème fraiche, pressad citron samt lite kryddor. Till salladen drack jag citronvatten. Blev verkligen jätte gott och var snabbt att fixa till, stort tips!!