emmakjorning

BLUE DENIM

Fick hem denna jeanskjolen från Shein för ett tag sedan. Har inte varit förtjust i att bära jeanskjolar innan men i år är det många som burit det och jag tycker det är riktigt snyggt. Kjolen är skön och sitter bra. Det enda som är negativt är att den är lite dåligt sydd. Man ser det tydligast nere vid skarven och sedan är där lite lösa trådar. Men i sin helhet fin! Jag tog storlek M i min. 

Ni hittar kjolen HÄR.

 

Inlägget är i samarbete med Shein.

AVO BREAKY

Jag totalälskar avokado. Tycker det är så himla gott, speciellt om man kryddar med lite peppar. Jag äter gärna min avokado tillsammans med keso men vår keso var tyvärr slut, så fick testa något nytt. Har sett massor utav bloggare som äter sin avokado på mackan och oj vad gott!! Helt klart en ny frukost-favvis! Toppade det hela med några tomater som jag plockade direkt från växthuset. Mums!

RIBBED DRESSES

 

ETT   TVÅ   TRE   FYRA

FEM   SEX   SJU   ÅTTA

 

Hur snyggt är det inte med ribbat? Speciellt när det kommer till klänningar! Jag äger en hel del ribbade klänningar, men man kan ju aldrig ha för många. Hur snygga är inte dessa ovan? Min favorit är nog den khakigröna med knyte, wantie!! 

 

Inlägget innehåller adlinks.

SOMMARLISTA

Det bästa med sommaren?
Där svarar jag helt klart ljuset!! Det gör så himla mycket för mig. Jag märker stor skillnad på mitt mående och min ork om man jämför sommaren där de är ljust betydligt längre, till skillnad från vinterhalvåret när det är mörkt i princip dygnet runt. Sen även värmen såklart!

Det sämsta med sommaren?
Det sämsta med sommaren måste nog vara att den går så himla fort. Man längtar efter den hela året men sedan är den förbi i bara ett svep, det gäller att njuta! Sedan hade jag givetvis gärna varit utan alla spindlar och andra kryp!

Vad ska du göra i sommar?
Hitintills har jag hunnit gå på några studenter, jobbat en del vilket jag kommer fortsätta med. Sedan även ha härliga dagar på stranden, sena myskvällar med mina vänner och lite festligheter på det. 

Vad gör du helst en solig sommardag?
Jag ligger gärna och pressar lite i solstolen om det finns möjlighet. Dock är jag inte en person som blir brun utan bränner mig lätt. Men lite färg får man ju, även lite fräknar. Annars ligger jag gärna på stranden och svalkar mig, tar en glass och bara umgås med vänner eller familj.

Vad gör du helst en regnig sommardag?
Tyvärr är regn en stor del av den svenska sommaren, vilket är trist då den redan är så kort. Men ibland kan det vara mysigt med ett härligt sommarregn och lite åska på det. Jag brukar ligga inne och titta på serier och umgås med min pojkvän.

Favoritdryck under sommaren?
Capri-Sonne!! Så himla fruktigt och gott. Perfekt för att svalka sig lite.

Favoritmat under sommaren?
Grillat all the way! Gärna kyckling med nypotatis, bea och tzatziki. Till efterrätt jordubbar med grädde!

Favoritmusik under sommaren? 
Jag har nog ingen speciell musik som jag lyssnar extra mycket på under sommaren. Jag lyssnar på det mesta på topplistan helt enkelt.

Ditt bästa sommarminne?
Det finns många minnen som jag inte kan komma på just nu. Men ett minne som utspelar sig under flera år är när jag och min granne var ute hela kvällarna till det blev mörkt. Här ute på landet är det så fin natur och det är härligt att kunna röra sig fritt. Vi brukade gå promenader, plocka vilda körsbär och ha jätte mysigt. Annars är Gotland ett ställe jag besökt flera gånger under sensommaren, det är något jag verkligen rekommenderar. Så otroligt vackert!

Upp