emmakjorning

SOMMARLISTA

Det bästa med sommaren?
Där svarar jag helt klart ljuset!! Det gör så himla mycket för mig. Jag märker stor skillnad på mitt mående och min ork om man jämför sommaren där de är ljust betydligt längre, till skillnad från vinterhalvåret när det är mörkt i princip dygnet runt. Sen även värmen såklart!

Det sämsta med sommaren?
Det sämsta med sommaren måste nog vara att den går så himla fort. Man längtar efter den hela året men sedan är den förbi i bara ett svep, det gäller att njuta! Sedan hade jag givetvis gärna varit utan alla spindlar och andra kryp!

Vad ska du göra i sommar?
Hitintills har jag hunnit gå på några studenter, jobbat en del vilket jag kommer fortsätta med. Sedan även ha härliga dagar på stranden, sena myskvällar med mina vänner och lite festligheter på det. 

Vad gör du helst en solig sommardag?
Jag ligger gärna och pressar lite i solstolen om det finns möjlighet. Dock är jag inte en person som blir brun utan bränner mig lätt. Men lite färg får man ju, även lite fräknar. Annars ligger jag gärna på stranden och svalkar mig, tar en glass och bara umgås med vänner eller familj.

Vad gör du helst en regnig sommardag?
Tyvärr är regn en stor del av den svenska sommaren, vilket är trist då den redan är så kort. Men ibland kan det vara mysigt med ett härligt sommarregn och lite åska på det. Jag brukar ligga inne och titta på serier och umgås med min pojkvän.

Favoritdryck under sommaren?
Capri-Sonne!! Så himla fruktigt och gott. Perfekt för att svalka sig lite.

Favoritmat under sommaren?
Grillat all the way! Gärna kyckling med nypotatis, bea och tzatziki. Till efterrätt jordubbar med grädde!

Favoritmusik under sommaren? 
Jag har nog ingen speciell musik som jag lyssnar extra mycket på under sommaren. Jag lyssnar på det mesta på topplistan helt enkelt.

Ditt bästa sommarminne?
Det finns många minnen som jag inte kan komma på just nu. Men ett minne som utspelar sig under flera år är när jag och min granne var ute hela kvällarna till det blev mörkt. Här ute på landet är det så fin natur och det är härligt att kunna röra sig fritt. Vi brukade gå promenader, plocka vilda körsbär och ha jätte mysigt. Annars är Gotland ett ställe jag besökt flera gånger under sensommaren, det är något jag verkligen rekommenderar. Så otroligt vackert!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas