emmakjorning

FAVE ACCESSORIES

1. HÄR   2. HÄR   3. HÄR   4. HÄR   5. HÄR   6. HÄR & HÄR


Några favoriter inom kategorin accessoarer från Nelly. Marmorskalet äger jag redan och tokälskar, så snyggt!! Är däremot super sugen på att klicka hem necessären, behöver verkligen en ny. Det andra hade jag inte heller tackat nej till! 

GOODIES FROM NARS

 

Här ovan ser ni några godingar från NARS som fick följa med mig hem för ett tag sedan. Jag köpte produkterna i en Sephora butik där jag tidigare köpt samma concealer. Den första produkten är en highlighter i färgen "ALBATROSS" rouget är den i den populära färgen "ORGASM" och concealern har jag i den ljusaste färgen. Detta är min absoluta favorit concealer, den är super krämig, glider på lätt och håller sig fin länge. Produkten är även väldigt dryg, så man behöver inte köpa ny så ofta. Highlightern är också jätte fin, dock har jag inte hunnit använda det så mycket än. Rouget däremot har jag använt en hel del. Så himla fin färg nu till sommaren. Jag skulle vilja säga att det är som en lite varmare peachy färg med skimmer i. Kan tänka mig att denna är helt perfekt mot en solkysst hy!!

SUNNY SUNDAY

Två bilder från gårdagen.

Passade på att sova länge igår då jag börjar jobba tidigt hela veckan. Vaknade upp bredvid mitt allt, åkte hem till mig och gjorde mig i ordning. På eftermiddagen åkte jag och Fredrik ner till Höllviken. Vi åkte hem till min morfar och hans sambo. Tyvärr var inte morfar där då han är inlagd på sjukhus för tillfället. Men vi åt i alla fall jätte god mat och frossade därefter i jordgubbar med grädde, mums! 

THE PERFECT NUDE

 

1   2   3   4

Klicka på klänningarna eller siffrorna under för att komma direkt till produktsidan. 

Ni har väl inte missat att Nelly har 20% på hela NLY one idag om du anger koden "ONE20". Jag gick in och kikade lite och ovan ser ni mina fyra favoriter, alla i nude. Tycker att denna färgen är så himla snygg. Speciellt nu till sommaren. Tyvärr har jag inte turen att bli sådär snyggt brun, men till er som blir det kan jag tänka mig att den av dessa skulle bli super snygg till en bränna!

Upp