emmakjorning

GÅRDAGENS BREAKY

Prövade mig på chiapuddig för första gången igår. Visst för ögat ser det fint ut, men smak och konsistensmässigt så var det ingenting för mig. Tyckte faktiskt inte om det alls. Men jag tänker att jag ska ge det något försök till där jag kanske använder något annat recept. Jag toppade det hela med banan och färska jordgubbar vilket gjorde det hela lite bättre. Längtar verkligen efter svenska jordgubbar, finns inget som slår det!! Hoppas ni får en fin torsdag. 

WHITE BLOUSE

I mitt senaste paket från Shein fick jag hem denna somriga blus. Den är verkligen jätte fin, det enda negativa är att den är lite genomskinlig i tyget. Men jag kan tänka mig att denna blir perfekt att ha över en bikini på stranden i sommar, eller också med någonting under. Något jag däremot verkligen gillar med den är att den är att man kan ha den som offshoulder och även att ärmarna är vida nedtill, så fint!! Ni hittar blusen HÄR eller också kan ni klicka på bilden!

 

Detta inlägg är i samarbete med Sheinside. 

NYTTIGT SNACKS

Något som jag verkligen vill tipsa om är dessa supergoda (!!), rostade mandlar med salt. Jag är en person som gärna går och tar något att tugga på mellan måltiderna, när jag ser på serie osv. Men istället för att trycka i sig ett choklad eller något annat onyttigt så är detta ett betydligt bättre alternativ. De är så goda att de blir beroende framkallande. Tips till er andra där ute som går och småäter. Tror att mamma köpte dessa på Ica MAXI men de finns säkert i de flesta matbutiker. Ni borde testa!

FAVORIT I REPRIS

Jag har tidigare publicerat bilder på denna skönhet, samt skrivit lite om den när jag precis köpt den. Jag har tråkigt nog inte hunnit använda den så mycket. Dum som jag är har jag köpt ett flertal ögonskuggspaletter efter denna som jag använt i stället. Denna underbaring har helt enkelt hamnat lite i skymundan. Men jag verkligen älskar the Balms produkter och denna är inte ett undantag. Tycker färgerna är så fina och har även superbra pigment, rekommenderar verkligen denna till alla!! 

KYLIE LIPKITS

Åh, något som verkligen är en wantie just nu är helt klart Kylie Lipkits. Har strävat efter dem enda sedan hon släppte dem första gången. Tyvärr hann dem ta slut vilket dem även gjort varje gång hon fyllt på med nya. Hoppas verkligen på att hinna få tag på ett par stycken nästa gång hon fyller på lagret. Färgerna som jag är mest sugen på är Candy K, Dolce K, True Brown K och även Koko K som är en av de lite nyare. Har sett många reviews av hennes produkter på youtube och alla verkar vara så himla nöjda med dem och de ser verkligen så fina ut, stort must have!!