emmakjorning

RICHMOND & FINCH

Fick hem världens snyggaste skal från Richmond & Finch i förra veckan. Jag är helt nerkärad i det!! Jag har verkligen blivit en sucker för allt som har med marmor och guld att göra, detta skal kan inte bli mer perfekt! Är ni sugna på att klicka hem detta skal eller kika bland deras övriga kollektion så kan ni göra det HÄR.

LILY AND ROSE

Fick dessa superfina smycken av Fredrik i födelsedagspresent. Tycker om dem så himla mycket. Jag har dock inte hunnit använda dem så mycket, så ser fram emot fler tillfällen jag kan få bära dessa. För övrigt älskar jag Lily and Roses smycken. De har så många fina, hade velat ha nästan allihop! Har ett par hängande örhängen sedan tidigare som jag införskaffade mig till min studentbal. Jag har faktiskt börjat använda de mer och mer på senaste tiden. Trots att de är så fina så vill jag hitta fler tillfällen att kunna bära dem. 

NUDE

HÄR     HÄR     HÄR

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

 

Jag tycker denna färgen är så himla härlig, speciellt nu när våren närmar sig. Nude, ljusrosa och beige är så himla våriga färger. Vill bara klicka hem en massa fina plagg i denna kulör, helt underbara!! Hur fint är det inte att matcha en topp i denna färg med ett par vita jeans och ett par sneakers. Perfekt! Länkar till alla plaggen hittar ni här ovan (i ordning).