emmakjorning

Kategori: Ätbart

WATERMELON SLUSH

 

Gjorde denna supergoda vattenmelons slushen i förmiddags. Passade perfekt att sitta med den i handen på uteplatsen i solen. Den är både svalkande och släcker törsten. Jag använde en halv vattenmelon som jag gröpte ur och gjorde små bitar av. Därefter la jag den i frysen och lät den ligga där ett dygn. Sedan var det bara till att ta fram den och mixa den tillsammans med lite färskpressad lime. Ovan på la jag två myntablad som dekoration. 

YESTERDAYS DINNER

'

Gjorde ett supergott rotfruktsfat igår med potatis och morotsskivor. Tog även några rödlöksbitar samt pressade lite vitlök över. Därefter kryddade jag med peppar, oregano, torkad basilika, timjan och flingsalt. RInglade sedan olivolja över allting. Tipsar verkligen om detta, blev så himla gott och är verkligen enkelt att göra!

TWO


Två från i onsdags.

Har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna men jag har helt enkelt haft fullt upp med annat. I onsdags var jag med några i klassen inne och käkade i stan. Sedan åkte jag och två tjejkompisar vidare för att utretta lite ärenden. Jag fick bla. med mig något mycket (!!) efterlängtat hem. Tänkte visa det i ett senare inlägg!