emmakjorning

Kategori: Julkalender 2014

I lucka nummer tre finner vi lite tips på vad man kan köpa till sin mamma i julklapp. Kanske ett par mysiga tofflor, en ny mugg eller något fint smycke?

I lucka nummer två tänke jag svara på tio frågor som har med julen att göra.

1. Hur firar du julen?  Jag brukar fira julen med min familj och mina allra närmsta släktingar. 
2. Vilken är din favorit juldoft?  Jag skulle nog säga att den absolut bästa doften är nybakta lussebullar eller doften av julgranen. 
3. Brukar ni öppna julklappar på morgonen eller kvällen?  Vi brukar faktiskt öppna några på morgonen men sedan de flesta på kvälllen.  
4. Vad är det bästa med julen?  Jag får nog säga gemenskapen och maten, det är super mysigt. 
5. Nämn en sak på din önskelista?  Jag gjorde en önskelista igår (föregående inlägg) men en sak jag önskar mig är ett stort täcke. 
6. Vilket är ditt favorit julgodis?  Jag älskar både kola och ischoklad så jag får nog säga båda dem. 
7. Vad måste finnas på julbordet?  Något som måste finnas på julbordet är heltklart julskinkan och Janssons frestelse.
8. Vilken är din favorit julkalender genom tiderna?  Här säger jag heltklart Mysteriet på Greveholm, nostalgi!
9. Brukar jultomten komma till er?  Nej, inte längre då jag och min syster är de yngsta på julafton.
10. Brukar du handla julklappar i tid eller i gör du det i sista minuten?  Det kan nog variera. Jag har inte börjar julhandla än i år. 

 


I lucka nummer ett i min julkalender finner ni min önskelista.

1. Jag har en dubbelsäng men har bara ett täcke till den, det blir därför svårt att samsas om det när man sover två. Jag önskar mig ett stort täcke samt med något fint påslakanset till det. Gärna i någon beigeaktig färg.
2.En annan sak som jag önskar mig är dessa två doftljusen ifrån Yankee Candle. Jag har luktar på båda och de doftar så himla gott. Jag önskar mig dofterna Soft blanket och Fluffy Towels.
3. Jag önskar mig även någon fin ljuslykta att pryda rummet med. Älskar att ha ljus tända vid denna årstiden. 
4. Något jag velat ha enda sedan jag fick min säng är en fin sängkappa. Har spanat in en jättefin hos Ellos, vit med volang. Superfin!
5. Jag önskar mig små förvarings lådor av något slag där jag kan lägga smycken etc. för att hålla mer ordning på mitt rum.
6. Kuddar, Jag älskar att pryda sängen med mysiga kuddar, har spanat in dessa super mysiga ifrån Jysk!
7. Jag har super länge velat ha dessa hjärtörhängen ifrån Marc Jacobs, dock i rosé guld och inte guld. Jag fick ett par liknande de glittriga örhängena förra året av min bästavän dock råkade jag tappa det ena så skulle gärna vilja ha ett nytt par.
8. Jag är extremt frusen om både händer och fötter nu på vinterhalvåret och skulle gärna vilja ha ett par inneskor utav något slag för att kunna värma fötterna. 
9. Jag behöver mer ställen att förvara saker på, det behöver inte just vara denna men någonting där jag kan lägga undan saker så jag slipper ha det framme.
10. Jag har bara en liten matta på mitt rum, en fårskins matta från Ikea. Detta är en större, supper fluffig och mjuk som jag skulle vilja klä lite större partier utav mitt golv med. 

Upp