emmakjorning

Kategori: Nytt

BLACK SKIRT

Inlägget är i samarbete med Romwe.

En liten nykomling i garderoben. Den lilla svarta, perfekt för de lite festligare tillfällena. Den är super härlig i materialet och verkligen jättesnygg! Ni hittar den HÄR

BLUE DENIM

Fick hem denna jeanskjolen från Shein för ett tag sedan. Har inte varit förtjust i att bära jeanskjolar innan men i år är det många som burit det och jag tycker det är riktigt snyggt. Kjolen är skön och sitter bra. Det enda som är negativt är att den är lite dåligt sydd. Man ser det tydligast nere vid skarven och sedan är där lite lösa trådar. Men i sin helhet fin! Jag tog storlek M i min. 

Ni hittar kjolen HÄR.

 

Inlägget är i samarbete med Shein.

RIBBED DRESSES

 

ETT   TVÅ   TRE   FYRA

FEM   SEX   SJU   ÅTTA

 

Hur snyggt är det inte med ribbat? Speciellt när det kommer till klänningar! Jag äger en hel del ribbade klänningar, men man kan ju aldrig ha för många. Hur snygga är inte dessa ovan? Min favorit är nog den khakigröna med knyte, wantie!! 

 

Inlägget innehåller adlinks.

GOODIES FROM NARS

 

Här ovan ser ni några godingar från NARS som fick följa med mig hem för ett tag sedan. Jag köpte produkterna i en Sephora butik där jag tidigare köpt samma concealer. Den första produkten är en highlighter i färgen "ALBATROSS" rouget är den i den populära färgen "ORGASM" och concealern har jag i den ljusaste färgen. Detta är min absoluta favorit concealer, den är super krämig, glider på lätt och håller sig fin länge. Produkten är även väldigt dryg, så man behöver inte köpa ny så ofta. Highlightern är också jätte fin, dock har jag inte hunnit använda det så mycket än. Rouget däremot har jag använt en hel del. Så himla fin färg nu till sommaren. Jag skulle vilja säga att det är som en lite varmare peachy färg med skimmer i. Kan tänka mig att denna är helt perfekt mot en solkysst hy!!

BLACK BOMBER

I mitt senaste paket från Romwe fick jag hem denna grå tröja samt den svarta bomberjackan. Tycker om båda plaggen så himla mycket! Jackan har jag använt nästan varje dag sedan jag fick hem den, tycker att den är så snygg och sitter dessutom jätte bra. Tröjan hittar ni HÄR och jackan HÄR. Såg att jackan dessvärre är slutsåld för tillfället, men den kommer nog snart in igen.

 

Detta inlägg är i samarbete med Romwe.

WHITE BLOUSE

I mitt senaste paket från Shein fick jag hem denna somriga blus. Den är verkligen jätte fin, det enda negativa är att den är lite genomskinlig i tyget. Men jag kan tänka mig att denna blir perfekt att ha över en bikini på stranden i sommar, eller också med någonting under. Något jag däremot verkligen gillar med den är att den är att man kan ha den som offshoulder och även att ärmarna är vida nedtill, så fint!! Ni hittar blusen HÄR eller också kan ni klicka på bilden!

 

Detta inlägg är i samarbete med Sheinside. 

RICHMOND & FINCH

Fick hem världens snyggaste skal från Richmond & Finch i förra veckan. Jag är helt nerkärad i det!! Jag har verkligen blivit en sucker för allt som har med marmor och guld att göra, detta skal kan inte bli mer perfekt! Är ni sugna på att klicka hem detta skal eller kika bland deras övriga kollektion så kan ni göra det HÄR.