emmakjorning

Kategori: Nytt

LILY AND ROSE

Fick dessa superfina smycken av Fredrik i födelsedagspresent. Tycker om dem så himla mycket. Jag har dock inte hunnit använda dem så mycket, så ser fram emot fler tillfällen jag kan få bära dessa. För övrigt älskar jag Lily and Roses smycken. De har så många fina, hade velat ha nästan allihop! Har ett par hängande örhängen sedan tidigare som jag införskaffade mig till min studentbal. Jag har faktiskt börjat använda de mer och mer på senaste tiden. Trots att de är så fina så vill jag hitta fler tillfällen att kunna bära dem. 

A SIMPLE HEART

 

Har helt glömt bort att visa detta superfina armband som jag fick hem från SNÖ of Sweden i samband med alla hjärtans dag. Blev glatt överraskad när detta kom hem i brevlådan och blev ännu gladare när jag såg vad som låg i. Så himla stilrent och enkelt. Och jag som älskar silver!! Vill ni klicka hem ett likadant hittar ni det HÄR.
 Stort tack till er på SNÖ of Sweden för denna söta lilla suprise, verkligen uppskattat!

TRENCHCOAT

Fick hem denna fina trenchcoat från Shein för ett tag sedan. Blev faktiskt glatt överraskad. Tycker den verkar vara i bra kvalitet och är fint sydd. Jag tog storlek S i min, jag kunde nog till och med gått ner till en XS. Dock är den rätt tunn så den kommer nog komma till mer användning till våren/sommaren. Ni hittar den HÄR.

 

I samarbete med Sheinside. 

GERARD COSMETICS

Fick hem detta underbara liquid lipstick från Gerard Kosmetiks idag. Jag har tittat på det så himla länge men sedan var det slutsålt, när jag såg att Madlady hade fått in det igen slog jag till. Har hört och sett så mycket bra om detta och jag är mer än nöjd. Har bara prövat det en gång men jag älskar det redan. Jag har det i färgen "INVASION" som är en lila/brun färg. 

KISSABUNNY

 

Jag tänkte tipsa er om en nyöppnad webbshop som endast säljer sminkprodukter som inte är testade på djur! Jag tycker detta är ett jättebra koncept och rekommenderar er verkligen att kika in på deras hemsida! Jag fick välja ut ett par produkter från deras hemsida som de sedan skickade till mig. Jag kunde inte varit mer nöjd med produkterna samt leveranstiden. Jag kommer garanterat att köpa flera produkter från sidan i framtiden. Ni hittar hemsidan HÄR