emmakjorning

Kategori: Outfit

BLACK SKIRT

Inlägget är i samarbete med Romwe.

En liten nykomling i garderoben. Den lilla svarta, perfekt för de lite festligare tillfällena. Den är super härlig i materialet och verkligen jättesnygg! Ni hittar den HÄR

STRIPES

Inlägget är i samarbete med Shein.


Denna kjolen är ett av de mysigaste plaggen jag har. Ett plus är att den är lätt att slänga på sig tillsammans med en enfärgad topp eller som på bilderna ovan, med en söt blus. Kjolen är en lite längre variant, jag gillar att ha den högt upp och stoppa in en tröja innanför. Klänningen är i mjukismaterial och har en mörkblå, nästan svart färg med vita ränder. Ni hittar kjolen HÄR.

 

OUTFIT

Inlägget innehåller adlinks.

 

Ett styck outfit från Spanien. Här skulle vi gå en bit för att leta upp en resturang. Men trots att det var kväll så var det fortfarande väldigt varmt ute och svårt att veta vad man skulle ha på sig. Jag slängde på mig ett par super sköna tunna byxor från H&M tillsammans med en jättesnygg svart topp från NAKD. Ni hittar toppen HÄR.

BLUE DENIM

Fick hem denna jeanskjolen från Shein för ett tag sedan. Har inte varit förtjust i att bära jeanskjolar innan men i år är det många som burit det och jag tycker det är riktigt snyggt. Kjolen är skön och sitter bra. Det enda som är negativt är att den är lite dåligt sydd. Man ser det tydligast nere vid skarven och sedan är där lite lösa trådar. Men i sin helhet fin! Jag tog storlek M i min. 

Ni hittar kjolen HÄR.

 

Inlägget är i samarbete med Shein.

SNEAKPEAK

En liten sneakpeak på min nya klänning som jag fick hem igår från ROMWE.COM. Tycker den är sååå fin och är verkligen jätte nöjd med den. Kvaliten är helt underbar och den sitter jätte fint. Jag tog i storleken L då jag hört att de kan vara lite klurigt med små storlekar på hemsidan. Ni hittar klänningen HÄR!