emmakjorning

Kategori: Q/A

Tio snabba

Hemmakväll eller utekväll?
Då svarar jag nog hemmakväll. Även om det är roligt att vara ute med vänner, gå ut och äta, se på bio etc. Så finns det ingenting som klår en myskväll hemma framför teven med någon man tycker om samt någonting gott att tugga på. 


Håkan Hellström eller Oskar Linnros?
Helt klart Oskar Linnros. Tycker inte om Håkan alls, han känns mest gnällig.


Silver eller guld?
Jag tycker båda delar är super fint men jag känner att jag är mer utav en "silver tjej" då jag helst bär smycken i silver.


Skräck eller komedi?
Oj, denna är svår. Älskar både skräck och komedi men om jag måste välja så tar jag nog komedi. 

 

Singel eller förhållande?
Jag är helt klart förhållande typen. Har dessutom världens finaste pojkvän. 


Tatueringar eller piercingar?
Egentligen är jag inte för något av det. Jag har ett hål i var öra samt har haft navelpiercing men that's it. Skulle tex. aldrig få för mig att pierca ögonbryn eller liknande. Sedan är jag inte ett stort fan av tatueringar heller. Men om det skulle vara så isåfall något litet, betydelsefullt.

Höst eller vår?
Här svarar jag heltklart vår!!Jag avskyr egentligen allt med hösten. Mörkret, kylan och allt där till. Jag går liksom in i den deppig period under höstmånaderna. Även fast det kan vara mysigt ibland med alla fina färger och brasor. Men jag älskar våren och är det börjar gå mot ljusare tider, bladen börjar bli gröna m.m.

 

Serie eller film?
Jag gillar film men jag föredrar nog faktiskt serier. Då får man liksom lära känna karaktärerna bättre, det händer så mycket mer och man får mer spänning när man väntar på nya säsonger. 

 

Shopping- eller solsemester?
Jag har aldrig varit på någon riktig shoppingresa. Dock hade jag mer än gärna åkt till USA och shoppat loss, önskar verkligen att ekonomin tillåtit det. Sedan älskar jag både sol och bad så jag hade gärna sett en kombination av både shopping- och solsemester.

 

Odd Molly eller Hunkydory?
Jag älskar verkligen Odd Molly. Jag har ett par plagg därifrån och högst upp på önskelistan står en kofta därifrån som jag tittat på så himla länge. Dock har de även en del tantiga och lite småfula plagg men mycket är fint. Jag äger ingenting från Hunkydory men jag hade gärna velat det. De har stilren och enkla kläder som passar mig i smaken. Dock är båda märkena dyra vilket är synd. 

Upp