emmakjorning

LUNCHTIPS

Tänkte dela med mig av någonting som verkligen är supergott och jätte enkelt att göra, snabbt går det också! Jag tycker om att äta mycket vegetariskt och att försöka byta ut köttet mot vegetariska alternativ. Det är alltid roligt att pröva nya saker. Härom dagen svepte jag ihop en snabb lunch till mig och pappa. Jag valde att koka vanliga snabbmakaroner, till de gjorde jag en vegetarisk "köttfärssås". Det du behöver är någon form av vegetariksk färs, jag använde en från Quorn. Till de hällde jag i finkrossade tomater med basilika, lite creme fraiche och tomatpure. Sedan valde jag att krydda med salt, peppar och lite oregano. Jag hade även i lite sambal oelek för extra smak. Det blev verkligen hur gott som helst, tips!!

STRIPES

Inlägget är i samarbete med Shein.


Denna kjolen är ett av de mysigaste plaggen jag har. Ett plus är att den är lätt att slänga på sig tillsammans med en enfärgad topp eller som på bilderna ovan, med en söt blus. Kjolen är en lite längre variant, jag gillar att ha den högt upp och stoppa in en tröja innanför. Klänningen är i mjukismaterial och har en mörkblå, nästan svart färg med vita ränder. Ni hittar kjolen HÄR.

 

THE PERFECT COAT

Inlägget innehåller adlinks.

 

ETT     TVÅ     TRE     FYRA

FEM     SEX     SJU     ÅTTA


Hur snygga är inte dessa höstkappor? Som ni ser är min favorit den uppe i de högra hörnet. Älskar färgen och själva modellen. Funderar på att klicka hem den, den är just nu faktiskt på hela femtio procent!! 

BODY BODY BODY

Inlägget innehåller adlinks


 

ETT     TVÅ     TRE     FYRA

FEM     SEX     SJU     ÅTTA


Bodys är ju så himla snyggt i alla dess former. Och enkelt att matcha med en högmidjad kjol eller varför inte ett par högmidjade jeans. Perfekt nu till hösten om det kanske är för svalt för att bära klänning. Då kan man istället ta en snygg body, med ett par långa byxor och svepa en kofta över!

OUTFIT

Inlägget innehåller adlinks.

 

Ett styck outfit från Spanien. Här skulle vi gå en bit för att leta upp en resturang. Men trots att det var kväll så var det fortfarande väldigt varmt ute och svårt att veta vad man skulle ha på sig. Jag slängde på mig ett par super sköna tunna byxor från H&M tillsammans med en jättesnygg svart topp från NAKD. Ni hittar toppen HÄR.

LEVI'S

Hur snyggt är det inte med ett par Levi's shorts? Vill ha!! Grymt snygga och enkla att styla med. Jag älskar hur de ser lite slitna och vintage ut. De är liksom lite annorlunda än andra. Jag funderar på att beställa hem ett bar ljusblå, i den nyans som är på första bilden nedan. Ni hittar länkar till de olika shortsen under bilderna.

HÄR          HÄR          HÄR          HÄR

 

Inlägget innehåller adlinks. 

STITCH ME UP

      

HÄR & HÄR          HÄR & HÄR          HÄR & HÄR


Inte hittat den perfekta bikinin till semestern eller utlandsresan? Hur snygga är då inte dessa!! Min favorit är den gula. Så kul med något färglatt, passar perfekt till en solkysst hy. En lite annorlunda modell men tycker att den är riktigt häftig. 

 

Inlägget innehåller adlinks.