emmakjorning

Kategori: Tips

SWEATER WEATHER

Inlägget innehåller adlinks.


 

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

 

Sweatshirts sitter aldrig fel. Speciellt nu på hösten när det är svalt ute men kanske fortfarande för varmt för att bära jacka. Eller också att ha under en lite tunnare jacka. Annars är det ett plagg som är perfekt när man bara ska mysa hemma. På bilden ovan ser ni några av mina favorit sweaters från Nelly. 

THE PERFECT JEANS

Inlägget innehåller adlinks.

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

 

Vi alla har väl någonting varit ute efter "the perfect jeans". Det där paret som är ens absoluta favoriter som man sträcker sig efter gång efter gång. Jag har ett par absoluta favorit jeans från Ginatricot som dessvärre är så pass välanvända att de gjort sitt. Jag är ute efter ett par nya jeans och tänkte först köpa exakt likadana som de som nu gjort sitt. Men sedan såg jag hur många nya snygga jeans Gina hade fått in och blev sugen på annat. Hur snyggt med ett par khakigröna jeans, eller ett par svarta med hål vid knäna. Perfekt med en oversized stickad till! 

BLACK SKIRT

Inlägget är i samarbete med Romwe.

En liten nykomling i garderoben. Den lilla svarta, perfekt för de lite festligare tillfällena. Den är super härlig i materialet och verkligen jättesnygg! Ni hittar den HÄR

LUNCHTIPS

Tänkte dela med mig av någonting som verkligen är supergott och jätte enkelt att göra, snabbt går det också! Jag tycker om att äta mycket vegetariskt och att försöka byta ut köttet mot vegetariska alternativ. Det är alltid roligt att pröva nya saker. Härom dagen svepte jag ihop en snabb lunch till mig och pappa. Jag valde att koka vanliga snabbmakaroner, till de gjorde jag en vegetarisk "köttfärssås". Det du behöver är någon form av vegetariksk färs, jag använde en från Quorn. Till de hällde jag i finkrossade tomater med basilika, lite creme fraiche och tomatpure. Sedan valde jag att krydda med salt, peppar och lite oregano. Jag hade även i lite sambal oelek för extra smak. Det blev verkligen hur gott som helst, tips!!

STRIPES

Inlägget är i samarbete med Shein.


Denna kjolen är ett av de mysigaste plaggen jag har. Ett plus är att den är lätt att slänga på sig tillsammans med en enfärgad topp eller som på bilderna ovan, med en söt blus. Kjolen är en lite längre variant, jag gillar att ha den högt upp och stoppa in en tröja innanför. Klänningen är i mjukismaterial och har en mörkblå, nästan svart färg med vita ränder. Ni hittar kjolen HÄR.

 

THE PERFECT COAT

Inlägget innehåller adlinks.

 

ETT     TVÅ     TRE     FYRA

FEM     SEX     SJU     ÅTTA


Hur snygga är inte dessa höstkappor? Som ni ser är min favorit den uppe i de högra hörnet. Älskar färgen och själva modellen. Funderar på att klicka hem den, den är just nu faktiskt på hela femtio procent!!