emmakjorning

Kategori: Tips

LEVI'S

Hur snyggt är det inte med ett par Levi's shorts? Vill ha!! Grymt snygga och enkla att styla med. Jag älskar hur de ser lite slitna och vintage ut. De är liksom lite annorlunda än andra. Jag funderar på att beställa hem ett bar ljusblå, i den nyans som är på första bilden nedan. Ni hittar länkar till de olika shortsen under bilderna.

HÄR          HÄR          HÄR          HÄR

 

Inlägget innehåller adlinks. 

BLUE DENIM

Fick hem denna jeanskjolen från Shein för ett tag sedan. Har inte varit förtjust i att bära jeanskjolar innan men i år är det många som burit det och jag tycker det är riktigt snyggt. Kjolen är skön och sitter bra. Det enda som är negativt är att den är lite dåligt sydd. Man ser det tydligast nere vid skarven och sedan är där lite lösa trådar. Men i sin helhet fin! Jag tog storlek M i min. 

Ni hittar kjolen HÄR.

 

Inlägget är i samarbete med Shein.

RIBBED DRESSES

 

ETT   TVÅ   TRE   FYRA

FEM   SEX   SJU   ÅTTA

 

Hur snyggt är det inte med ribbat? Speciellt när det kommer till klänningar! Jag äger en hel del ribbade klänningar, men man kan ju aldrig ha för många. Hur snygga är inte dessa ovan? Min favorit är nog den khakigröna med knyte, wantie!! 

 

Inlägget innehåller adlinks.

FAVE ACCESSORIES

1. HÄR   2. HÄR   3. HÄR   4. HÄR   5. HÄR   6. HÄR & HÄR


Några favoriter inom kategorin accessoarer från Nelly. Marmorskalet äger jag redan och tokälskar, så snyggt!! Är däremot super sugen på att klicka hem necessären, behöver verkligen en ny. Det andra hade jag inte heller tackat nej till! 

GOODIES FROM NARS

 

Här ovan ser ni några godingar från NARS som fick följa med mig hem för ett tag sedan. Jag köpte produkterna i en Sephora butik där jag tidigare köpt samma concealer. Den första produkten är en highlighter i färgen "ALBATROSS" rouget är den i den populära färgen "ORGASM" och concealern har jag i den ljusaste färgen. Detta är min absoluta favorit concealer, den är super krämig, glider på lätt och håller sig fin länge. Produkten är även väldigt dryg, så man behöver inte köpa ny så ofta. Highlightern är också jätte fin, dock har jag inte hunnit använda det så mycket än. Rouget däremot har jag använt en hel del. Så himla fin färg nu till sommaren. Jag skulle vilja säga att det är som en lite varmare peachy färg med skimmer i. Kan tänka mig att denna är helt perfekt mot en solkysst hy!!