emmakjorning

Kategori: Träning

Sportswear

 

På bilden ovanför ser ni några träningskläder samt en yogamatta som gärna får får flytta hem till mig. Älskar färgerna och skulle inte ha något emot att bära dessa på gymmet. Har fått en cruch på träningskläder nu när jag kommit igång med träningen ordentligt.

Feel good

Efter dryga två veckors tid med gymmande, powerwalks, hemma träning och nyttigare val av mat känner jag redan stor skillnad. Jag har inte varit lika trött, känt mig allmänt piggare i kroppen. Det känns som att det inre redan mår bättre och jag längtar efter att få se resultat även på det yttre. 

Igår fokuserade jag mycket på armar.och idag säger träningsvärken sitt. Även om det smärtar så känns det så himla bra. Då vet jag att jag är påväg framåt och det gör mig bara ännu mera pepp på kommande gympass samt resultat. No pain, no gain. 

Mitt nya jag

Hej på er! Bloggen har fått lida under ett par dagar då jag inte känt mig på topp (vilket jag fortfarande inte gör). Har delvis gått och blivit väldigt förkyld och för det andra känner jag mig inte bra varken psykiskt eller fysiskt för tillf'ället. Jag antar att det har mycket med hösten och mörkret att göra. Har hur som helst funderat över en grej väldigt länge nu. Jag vill ha en förndring i min livsstil. Jag har länge känt mig trött och slö i kroppen. Inte kunnat koncentrera mig ordentligt på skolarbete, mått illa, haft huvudverk etc. Jag äter ofta onyttigheter som nutella, godis osv. Jag vill börja äta betydligt nyttigare och mer clean. Försöka dra ner på mitt sötsug och intagandet av produkter som innehåller alldeles för mycket socker. 

I fredags var jag med mamma i stan för att handla lite. Köpte bland annat en träningsväska, ett par träningstoppar, ett ytterställ samt lite annat. Jag blir mer motiverad när jag får bära nya fina träningskläder. Jag hoppas på att vara frisk imorgon så att jag kan börja gymma. Har redan varit ute och gått ett par långa rundor i helgen. Jag känner att jag verkligen vill komma igång nu. Jag har nog aldrig kännt mig såhär motiverad eller haft dena vilja som jag bär nu. Jag ser faktiskt fram emot det. Vill kunna trivas med mitt yttre samt kunna må bättre och känna mig mer hälsosam på insidan. Med andra ord 'är jag riktigt taggad på att komma igång. Vi får se hur länge det håller i sig. Men så länge man har viljan med sig sägs det att man kan komma långt så jag hoppas på det!

 

Upp