emmakjorning

Kategori: Wanties

SWEATER WEATHER

Inlägget innehåller adlinks.


 

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

 

Sweatshirts sitter aldrig fel. Speciellt nu på hösten när det är svalt ute men kanske fortfarande för varmt för att bära jacka. Eller också att ha under en lite tunnare jacka. Annars är det ett plagg som är perfekt när man bara ska mysa hemma. På bilden ovan ser ni några av mina favorit sweaters från Nelly. 

THE PERFECT JEANS

Inlägget innehåller adlinks.

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

 

Vi alla har väl någonting varit ute efter "the perfect jeans". Det där paret som är ens absoluta favoriter som man sträcker sig efter gång efter gång. Jag har ett par absoluta favorit jeans från Ginatricot som dessvärre är så pass välanvända att de gjort sitt. Jag är ute efter ett par nya jeans och tänkte först köpa exakt likadana som de som nu gjort sitt. Men sedan såg jag hur många nya snygga jeans Gina hade fått in och blev sugen på annat. Hur snyggt med ett par khakigröna jeans, eller ett par svarta med hål vid knäna. Perfekt med en oversized stickad till! 

THE PERFECT COAT

Inlägget innehåller adlinks.

 

ETT     TVÅ     TRE     FYRA

FEM     SEX     SJU     ÅTTA


Hur snygga är inte dessa höstkappor? Som ni ser är min favorit den uppe i de högra hörnet. Älskar färgen och själva modellen. Funderar på att klicka hem den, den är just nu faktiskt på hela femtio procent!! 

LEVI'S

Hur snyggt är det inte med ett par Levi's shorts? Vill ha!! Grymt snygga och enkla att styla med. Jag älskar hur de ser lite slitna och vintage ut. De är liksom lite annorlunda än andra. Jag funderar på att beställa hem ett bar ljusblå, i den nyans som är på första bilden nedan. Ni hittar länkar till de olika shortsen under bilderna.

HÄR          HÄR          HÄR          HÄR

 

Inlägget innehåller adlinks. 

STITCH ME UP

      

HÄR & HÄR          HÄR & HÄR          HÄR & HÄR


Inte hittat den perfekta bikinin till semestern eller utlandsresan? Hur snygga är då inte dessa!! Min favorit är den gula. Så kul med något färglatt, passar perfekt till en solkysst hy. En lite annorlunda modell men tycker att den är riktigt häftig. 

 

Inlägget innehåller adlinks.