emmakjorning

Kategori: Wanties

RIBBED DRESSES

 

ETT   TVÅ   TRE   FYRA

FEM   SEX   SJU   ÅTTA

 

Hur snyggt är det inte med ribbat? Speciellt när det kommer till klänningar! Jag äger en hel del ribbade klänningar, men man kan ju aldrig ha för många. Hur snygga är inte dessa ovan? Min favorit är nog den khakigröna med knyte, wantie!! 

 

Inlägget innehåller adlinks.

FAVE ACCESSORIES

1. HÄR   2. HÄR   3. HÄR   4. HÄR   5. HÄR   6. HÄR & HÄR


Några favoriter inom kategorin accessoarer från Nelly. Marmorskalet äger jag redan och tokälskar, så snyggt!! Är däremot super sugen på att klicka hem necessären, behöver verkligen en ny. Det andra hade jag inte heller tackat nej till! 

GOODIES FROM NARS

 

Här ovan ser ni några godingar från NARS som fick följa med mig hem för ett tag sedan. Jag köpte produkterna i en Sephora butik där jag tidigare köpt samma concealer. Den första produkten är en highlighter i färgen "ALBATROSS" rouget är den i den populära färgen "ORGASM" och concealern har jag i den ljusaste färgen. Detta är min absoluta favorit concealer, den är super krämig, glider på lätt och håller sig fin länge. Produkten är även väldigt dryg, så man behöver inte köpa ny så ofta. Highlightern är också jätte fin, dock har jag inte hunnit använda det så mycket än. Rouget däremot har jag använt en hel del. Så himla fin färg nu till sommaren. Jag skulle vilja säga att det är som en lite varmare peachy färg med skimmer i. Kan tänka mig att denna är helt perfekt mot en solkysst hy!!

THE PERFECT NUDE

 

1   2   3   4

Klicka på klänningarna eller siffrorna under för att komma direkt till produktsidan. 

Ni har väl inte missat att Nelly har 20% på hela NLY one idag om du anger koden "ONE20". Jag gick in och kikade lite och ovan ser ni mina fyra favoriter, alla i nude. Tycker att denna färgen är så himla snygg. Speciellt nu till sommaren. Tyvärr har jag inte turen att bli sådär snyggt brun, men till er som blir det kan jag tänka mig att den av dessa skulle bli super snygg till en bränna!

KYLIE LIPKITS

Åh, något som verkligen är en wantie just nu är helt klart Kylie Lipkits. Har strävat efter dem enda sedan hon släppte dem första gången. Tyvärr hann dem ta slut vilket dem även gjort varje gång hon fyllt på med nya. Hoppas verkligen på att hinna få tag på ett par stycken nästa gång hon fyller på lagret. Färgerna som jag är mest sugen på är Candy K, Dolce K, True Brown K och även Koko K som är en av de lite nyare. Har sett många reviews av hennes produkter på youtube och alla verkar vara så himla nöjda med dem och de ser verkligen så fina ut, stort must have!!